1 års tilfredshedsgaranti • Gratis levering: 1-3 hverdage • Ingen kemikalier

DGE Miljø- og Ingeniørfirma: Vatten är inte bara vatten

DGE Miljø- og Ingeniørfirma: Vatten är inte bara vatten
Om du är intresserad av den tekniska beskrivningen av hur Kalkkrossen fungerar, har Jørgen Blandforts, DGE Miljø- og Ingeniørfirma skrivit en artikel om att vatten inte bara är vatten – det är antingen orto-H2O eller para-H2O. Han säger "Kalkkrossen från AMTech är inte voodoo, utan användning av atomfysik."

Här förklaras att när vattnet befinner sig i stadiet orto-vatten utfälls kalken i vattnet som aragonit. En fördjupning av hur man får orto-vatten beskriver:

"Idag är det möjligt på olika sätt att omvandla stabil para-H2O till metastabil orto-H2O med begränsad livslängd på grund av Magnetic Memory. Riktningen på ett elektronspinn måste ändras, och det kan man t.ex. med sinusformade energivågor framställda som speciella ljudfrekvenser, magnetfält, elektriska fält och virvelrörelse, och det finns förmodligen andra metoder i naturen på vår förunderliga planet. Det har under många år gjorts vetenskapliga studier om hur länge en "effekt" kunde rapporteras på magnetfält och av detta kan man se bland annat en effekttid på 0,5 till mer än 8 timmar. beroende på vattnets salthalt, och så att superrent dubbeldestillerat vatten snabbt faller tillbaka till grundformen - para-H2O (h)."

Du kan läsa hela artikeln här: Vatten är inte bara vatten

I artikeln kan du bl.a. se hur Kalkkross gör vattnet mer hydrofilt. Det kan visas på en Contact Angle-mätning, där man ser en skillnad på 15 grader på behandlat och obehandlat vatten.

Rent obehandlat vatten
Rent obehandlat vatten
Rent behandlat vatten
Rent behandlat vatten

 

"